COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
SÖNDAG
22
SEP


Coop Linköping Runt – Nytt namn, samma lopp

2024-01-18
Från och med i år kommer vår löpartävling, som tidigare hette KfS Linköping Runt, att gå under det nya namnet COOP Linköping Runt! Men som sagt, förutom ett nytt namn kommer du fortfarande kunna njuta av samma fantastiska lopp och folkfest som tidigare.

Tävling - Kickstarta din träningsmotivation!
För att fira dessa förändringar och för att hjälpa dig komma igång med träningen, ger vi dig chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos Coop. Läs mer om tävlingen på kfstockholm.se/tavla


Julklapp, friskvård eller elitlöpning, KfS Linköping Runt till alla

2023-12-19
Har du friskvårdsbidrag kvar som går upp i rök till nyåret? Missa inte att nyttja pengarna till att gå eller springa fem kilometer eller en mil på KfS Linköping Runt, söndag 22 september. Eller ge bort loppet i julklapp, allra helst till någon som du kan träna tillsammans med!

 Läs mer »

Bilder från loppet

2023-09-18
Se bilder från loppet här. Bilderna får delas och spridas om fotograf Ted Malm anges i bildtext vid publicering.

Stjärnor från tre sporter på nya KfS Linköping Runt

2023-09-15
Från Trädgårdsföreningen och ett eller två varv runt Stångån kommer hundratals löpare att springa under söndagen. Premiärupplagan av KfS Linköping Runt har lockat elit från tre skilda sporter!  Läs mer »

KfS Linköping Runt rymmer väldigt mycket!

2023-09-11
Visst springer vi fem eller tio kilometer eller som knatte några minuter runt Trädgårdsföreningen. Men det händer så mycket mer på familjedagen på söndag under KfS Linköping Runt - allt från paradmusik till att pröva på friidrott!

Se det detaljerade tidsprogrammet  Läs mer »